Onze club dankt zijn ontstaan aan Freddy Schoenmaekers (1932-2013), die in 2013 voor zijn puike werk bij het promoten van de badmintonsport bij groot en klein, de trofee van Sportverdienste in Menen in ontvangst mocht nemen.

Sinds 2012 werd de fakkel overgenomen door enkele gedreven mensen, die de club brachten tot wat hij nu is.

Geïnteresseerden zijn steeds welkom en kunnen na twee beurten inschrijven.We dragen het recreatieve badminton hoog in het vaandel en bieden spelplezier voor iedereen en dit op twee dagen per week:

  •  Woensdag in Vaubansporthal in CC de Steiger Menen
    • – Jeugd (tot 18j) speelt van 18u-19u15
    • – Volwassenen spelen van 19u tot 22u15
  • Zaterdag in Sporthal Ter Steenlandt in Rekkem
    • Iedereen kan er terecht van 9.30u tot 12u

MENEN – Sporthal Vauban – Met spijt moeten we meedelen dat wij nu woensdag 15 december niet over de zaal beschikken in Menen wegens Beker van België Volleybal. De betreffende wedstrijd werd namelijk verplaatst naar woensdag i.p.v. donderdag. Gezien de korte tijd, hebben we geen uitwijkmogelijkheid bekeken.
De volgende woensdag 22 december kunnen jullie terug volop de duivels ontbinden, meteen de afsluiter voor dit bewogen jaar.
Een feeststop wordt ingelast op woensdag 29 december en zien jullie dan ook graag terug op woensdag 5 januari in een nieuw jaar.
REKKEM – Ter Steenlandt – Geen badminton op 25 december en 01 januari. We zien jullie daar graag terug op zaterdag 8 januari in een nieuw jaar.
We houden het toch nog wat Corona voorzichtig: dus vooraf je plaats te reserverenDit geldt ook voor de jeugdspelers. Zo vermijden we teveel volk op zelfde uur. Dit doe je door te klikken op  IK RESERVEER  1 persoon kan voor meerdere personen reserveren, maar hier rekenen we op goede afspraken zodat geen dubbele reservaties ontstaan.